Od samog početka poslovanja ideja je bila ponuditi satove i nakit koji mogu biti dostupni gotovo svima, a koji s druge strane nude kvalititetu i dobar dizajn. Slijedom navedenog zastupnici smo poznatih svjetskih brandova: Fossil, Diesel, E.Armani, M.Kors, DKNY, Zoppini, Marc Jacobs, Thom Olson. Maloprodajni lanac dućana Tendenze, koji djeluje unutar tvrtke, proteže se po Zagrebu, a preko naših veleprodajnih partnera, naša ponuda prisutna je u svim većim gradovima u Hrvatskoj.

Naše artikle možete kupiti i online kod naših partnera satovi.com, borzagrupa.hr, dicta.hr, endicentar.hr, silvertime.euwatch-a-porter.com ili thecore.hr

Naši partneri

Marc Jacobs

Marc Jacobs je svjetski poznat brand američkog modnog dizajnera uvrštenog pod 100 najutjecajnijih ljudi na svijetu.

Brand je prisutan u više od 200 trgovina diljem 80 zemalja. Marc Jacobs satovi su izrađeni od nehrđajučeg čelika, a u ponudi su srebrna, žuta i roza boja, te koža.

Linije Classic, Henry i Riley su klasične te vrlo nosive po pristupačnim cijenama.

FOSSIL

Fossil je američka kompanija poznata širom svijeta po dizajnu, inovacijama i marketingu modnih predmeta te modnih dodataka.

Sa više od 390 prodajnih mjesta po svijetu te globalnom onlilne prodajom, brand je interancionalno prepoznat po vintage inspiriranim satovima, nakitom, predmetima od kože te odjećom.

U vlasništvu kompanije su i licence za koje proizvodi satove i nakit:
Michele, Zodiac, Emporio Armani, DKNY, Armani Exchange, M.Kors, Diesel, Burberry, Marc by Marc Jabocs, Adidas, Skagen Denmark, Karl Lagerfeld.

Emporio Armani

Sam osnivač kompanije Giorgio Armani kaže o brandu: „To je linija za muškarce i žene koji prate moderan način života i koji vole izgledati sofisticirano jednostavno.”

Satovi EA odražavaju taj stav u modernim oblicima i materijalima zajedno s izbalansiranim klasičnim stilom. Emoporio Armani jest brand koji se prije svega obraća mladoj, modno osviještenim i modno orijentiranim ženama i muškarcima koji cijene novu, uzbudljivu, sofisticiranu modu.

Kombinacija tradicionalnog i suvremenog dizajna te luksuzni detalja čine satove iz ove kolekcije očaravajućima.

Diesel

Diesel je talijanska kompanija osnovana 1978. godine. U želji da bude drugačija, odjeća koju dizajnira namijenjena je samosvjesnim urbanim ljudima koji ne žele biti uniformirani. U središtu je pojedinac i njegova sloboda da bude drugačiji i prepoznatljiv.

Njihova kolekcija satova i nakita uvijek plijeni svojom inovativnošću:pretjeranom veličinom, jakim bojama ili kombinacijom materijala, a marketinške su kampanje maštovite i često šokantne pa tjeraju na razmišljanje.

Michael Kors

Uvažavan američki dizajner poznat po odjeći i drugim predmetima nastalim u sinergiji klasičnog i modernog senzibiliteta.
Satovi su chic, luksuz, čisti dizajn. Ležernost, upotreba različitih materijala, i u sto vrijeme dašak glamura, privlače mnoge.

„Sat je jedna od najosobnijih stvari koju žena ili muškarac može nositi. Naši su satovi odličan miks forme i funkcije i predstavljaju ono u  što vjerujemo: chic i luksuzni dizajn.“ M.K.

DKNY

DKNY je američki brand obožavan u čitavom svijetu zbog svoje jednostavnosti. Riječ je o odjeći koja se dodavanjem nekog detalja u tren može pretvoriti iz dnevne radne u prikladno večernje izdanje.

Za dizajnericu Donnu Karan, odjeća nikad nije samo odjeća. Ona odražava naš stav prema životu i naš svjetonazor.

Kada je o satovima i nakitu riječ, u prvome redu namijenjeni su modernoj, urbanoj, modno osviještenoj ženi. Trendi, a u isto vrijeme jednostavni i sofisticirani komadi prikladni su za nošenje u svim životnim prilikama.

Zoppini

Zoppini je svjetski poznat talijanski brend, koji je 1997. godine osnovao Mauro Zoppini.

Ponuda se sastoji od nakita, satova i modnih dodataka. Proizvodi se izrađuju od kirurškog čelika uz dodatak pozlate, swarovski kristala i prirodnih materijala (koža, poludrago i drago kamenje). Radi se o brendu vrhunske kvalitete te izuzetno atraktivnog i modernog dizajna.

Zoppini je preuzeo jednu od vodećih pozicija u proizvodnji modernog nakita, a u cilju proširenja ponude, osnovana je i MPF grupa. MPF grupa je pod motom “Fashion is passion” poznata po cijelom svijetu.

Thom Olson

Thom Olson satovi su kombinacija tankog kućišta sa modno prilagođenom narukvicom na koju se slažu pripadajući privjesci. Kupci mogu birati individualno privjeske i tako složiti personalizirani sat. Kako biste izrazili svoj ukus i stil,

dizajniran je širok izbor muških i ženskih privjesaka. Thom Olson je brand inspiriran Kalifornijskim zalskom sunca te korisiti boje u duhu oceana američke zapadne obale.

Brand naglašava optimizam, sreću, otvorenost, modu, povezanost i slobodan duh!

Brand je dostupan u trgovini Hora plus u Vlaškoj i na www.satovi.com