Hora Plus

Naši partneri

Robne marke

FOSSIL

Fossil je američka kompanija poznata širom svijeta po dizajnu, inovacijama i marketingu modnih predmeta te modnih dodataka.

Sa više od 390 prodajnih mjesta po svijetu te globalnom onlilne prodajom, brand je interancionalno prepoznat po vintage inspiriranim satovima, nakitom, predmetima od kože te odjećom.

U vlasništvu kompanije su i licence za koje proizvodi satove i nakit:
Michele, Zodiac, Emporio Armani, DKNY, Armani Exchange, M.Kors, Diesel, Burberry, Marc by Marc Jabocs, Adidas, Skagen Denmark, Karl Lagerfeld.

Emporio Armani

Sam osnivač kompanije Giorgio Armani kaže o brandu:„ To je linija za muškarce i žene koji prate moderan način života i koji vole izgledati sofisticirano jednostavno.

Satovi EA odražavaju taj stav u modernim oblicima i materijalima zajedno s izbalansiranim klasičnim stilom. Emoporio Armani jest brand koji se prije svega obraća mladoj, modno osviještenim i modno orijentiranim ženama i muškarcima koji cijene novu, uzbudljivu, sofisticiranu modu.

Kombinacija tradicionalnog i suvremenog dizajna te luksuzni detalja čine satove iz ove kolekcije očaravajućima.

Diesel

Diesel je talijanska kompanija osnovana 1978. godine. U želji da bude drugačija, odjeća koju dizajnira namijenjena je samosvjesnim urbanim ljudima koji ne žele biti uniformirani. U središtu je pojedinac i njegova sloboda da bude drugačiji i prepoznatljiv.

Njihova kolekcija satova i nakita uvijek plijeni svojom inovativnošću:pretjeranom veličinom, jakim bojama ili kombinacijom materijala, a marketinške su kampanje maštovite i često šokantne pa tjeraju na razmišljanje.

Michael Kors

Uvažavan američki dizajner poznat po odjeći i drugim predmetima nastalim u sinergiji klasičnog i modernog senzibiliteta.
Satovi su chic, luksuz, čisti dizajn. Ležernost, upotreba različitih materijala, i u sto vrijeme dašak glamura, privlače mnoge.

„Sat je jedna od najosobnijih stvari koju žena ili muškarac može nositi. Naši su satovi odličan miks forme i funkcije i predstavljaju ono u  što vjerujemo: chic i luksuzni dizajn.“ M.K.

DKNY

DKNY je američki brand obožavan u čitavom svijetu zbog svoje jednostavnosti. Riječ je o odjeći koja se dodavanjem nekog detalja u tren može pretvoriti iz dnevne radne u prikladno večernje izdanje.

Za dizajnericu Donnu Karan, odjeća nikad nije samo odjeća. Ona odražava naš stav prema životu i naš svjetonazor.

Kada je o satovima i nakitu riječ, u prvome redu namijenjeni su modernoj, urbanoj, modno osviještenoj ženi. Trendi, a u isto vrijeme jednostavni i sofisticirani komadi prikladni su za nošenje u svim životnim prilikama.